Hvem er vi

Hvem er vi

Bortvist.dk er stiftet af Rosberg & Haug advokater som en informationsside med oplysninger om ansættelsesretlige forhold, der knytter sig til bortvisninger.

Hjemmesiden er os bekendt den eneste rådgivningsside, der alene behandler problemstillinger der relaterer sig til bortvisninger.

Da vi jævnligt får forespørgsler fra klienter og andre om ansættelsesretlige forhold og særligt bortvisningssituationen, der af mange opfattes som grænseoverskridende og meget ubehagelig,  har tanken været, at vi nu gennem denne hjemmeside kan give svar på nogle af de typiske spørgsmål, som vi får. Vi rådgiver ikke arbejdsgivere.

Kan du ikke finde svaret på hjemmesiden, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os. Det koster ikke noget. Vi prøver at svare så godt vi kan. Vi svarer også gerne telefonisk, og du er velkommen til at ringe og tale med en af vore advokater på 33134242 (dagligt: 09.00 - 16.00)

Hvis du ønsker, at vi herudover skal hjælpe dig med din sag, kan vi desværre ikke gøre det helt gratis, og du vil få oplyst hvad vor assistance koster inden vi går i gang. På den måde har du mulighed for at overveje, om du ønsker advokatbistand til løsning af din sag. Vi har dog stor succes med at opnå forligsmæssige løsninger for bortviste ansatte, og i den forbindelse også få arbejdsgiveren til at betale vort honorar helt eller delvist.

 

Bortvist.dk drives af ansatte hos Haug Advokater. Vi har et indgående kendskab til ansættelsessager og disses behandling.

Velkommen til Bortvist.dk

Bortvist.dk er stiftet af Rosberg & Haug advokater (nu Haug Advokater). Formålet har været at give interesserede en mulighed for selv at finde svar på nogle at de spørgsmål, der kan trænge sig på i et afbrudt ansættelsesforhold. Kan du ikke finde et svar, kan du sende os spørgsmål - helt gratis og uforpligtende. Har du andre typer ansættelsesretlige spørgsmål, så find hjælp på en vore andre retshjælpssider: www.ansaettelseshjaelpen.dk Du kan også kontakte os på tlf. 33134242. Vi videresender ikke persondata, og data slettes når rådgivning er afsluttet.