Forløb

Forløb efter bortvisningen

Er du blevet bortvist, så melder det sig ofte en række spørgsmål:

- hvad med mine dagpenge

- hvad med mine feriepenge

- hvad med ejendele

- hvad med min hjemme pc mv.

Er du blevet bortvist, så vil du som udgangspunkt være selvforskyldt ledig, og som følge heraf vil du få karantæne af din a-kasse. Du vil således i en kort periode være uden indtægt. 

Du er imidlertid stadig berettiget til at få udbetalt den løn/bonus mv. som du har optjent indtil bortvisningen. Det vil alene være i de tilfælde, hvor du har handlet ansvarspådragende og hvor arbejdsgiveren har et erstatningskrav, at du vil kunne risikere at der sker modregning.

De effekter du har liggende på din arbejdsplads, og som er personlige, vil du altid have krav på at kunne hente eller få udleveret. Omvendt vil du også være forpligtet til at udlevere de effekter som du har fået udleveret af arbejdsgiveren.

 

Velkommen til Bortvist.dk

Bortvist.dk er stiftet af Rosberg & Haug advokater (nu Haug Advokater). Formålet har været at give interesserede en mulighed for selv at finde svar på nogle at de spørgsmål, der kan trænge sig på i et afbrudt ansættelsesforhold. Kan du ikke finde et svar, kan du sende os spørgsmål - helt gratis og uforpligtende. Har du andre typer ansættelsesretlige spørgsmål, så find hjælp på en vore andre retshjælpssider: www.ansaettelseshjaelpen.dk Du kan også kontakte os på tlf. 33134242. Vi videresender ikke persondata, og data slettes når rådgivning er afsluttet.