Hvad kan du selv gøre?

Hvad kan du selv gøre ?

Er du blevet bortvist, eller er du blevet truet med en bortvisning, så afhænger dine muligheder af hvad begrundelsen for bortvisningen er.

Mener du, at bortvisningen er uberettiget, så vil du få brug for materiale, der kan underbygge din sag. Det materiale kan være mails, korrespondance eller andet, der kan være med til at belyse din sag. Det er vigtigt at du sikrer dig dokumentation for dine synspunkter.

Du skal naturligvis være opmærksom på, at fortroligt materiale ikke blot kan fjernes fra din arbejdsgiver.

Det kan også være relevant at kontakte vidner, der kan berette om forløb og situationer, der vedrører bortvisningen. Det er muligt at de vil afgive en skriftlig erklæring, og i givet fald er det altid en god idé at indhente en sådan.

Endelig vil det altid være en god idé at kontakte din fagforening for hjælp - eller hvis du ikke er medlem, søge rådgivning hos en ansættelsesretsadvokat.

 

 

Velkommen til Bortvist.dk

Bortvist.dk er stiftet af Rosberg & Haug advokater (nu Haug Advokater). Formålet har været at give interesserede en mulighed for selv at finde svar på nogle at de spørgsmål, der kan trænge sig på i et afbrudt ansættelsesforhold. Kan du ikke finde et svar, kan du sende os spørgsmål - helt gratis og uforpligtende. Har du andre typer ansættelsesretlige spørgsmål, så find hjælp på en vore andre retshjælpssider: www.ansaettelseshjaelpen.dk Du kan også kontakte os på tlf. 33134242. Vi videresender ikke persondata, og data slettes når rådgivning er afsluttet.