Gratis retshjælp

Gratis retshjælp

Det er formålet med denne hjemmeside at give gratis information til alle om ansættelsesretlige emner, der knytter sig til bortvisninger. Hjemmesiden er ment som et alternativ til at skulle kontakte en advokat direkte, og efter omstændighederne skulle betale for en sådan rådgivning.

Du kan som bruger af hjemmesiden frit stille os spørgsmål og så prøver vi at svare så godt som muligt. Det koster ikke noget. Du kan enten maile eller ringe på 3313 4242.

Skal vi imidlertid til at realitetsbehandle din sag, dvs. holde møder, skrive breve, møde i retten eller lignende, må det nødvendigvis ske efter nærmere aftale.

 

Velkommen til Bortvist.dk

Bortvist.dk er stiftet af Rosberg & Haug advokater (nu Haug Advokater). Formålet har været at give interesserede en mulighed for selv at finde svar på nogle at de spørgsmål, der kan trænge sig på i et afbrudt ansættelsesforhold. Kan du ikke finde et svar, kan du sende os spørgsmål - helt gratis og uforpligtende. Har du andre typer ansættelsesretlige spørgsmål, så find hjælp på en vore andre retshjælpssider: www.ansaettelseshjaelpen.dk Du kan også kontakte os på tlf. 33134242. Vi videresender ikke persondata, og data slettes når rådgivning er afsluttet.